Toilet plaatsen in Woerden

Wilt u uw wc pot vervangen? Dat is een klus die behoorlijk wat tijd kost. Besteedt u dit liever uit aan een professional? Dan kunt u in terecht bij onze loodgieter in Woerden. Uw wc loopt door, of u wilt de schrootjes uit het toilet laten vervangen? Ook daarvoor kunt u ons inschakelen. Van wc installatie tot reparatie, van toilet renovatie tot vervangen: voor al uw toiletopdrachten klopt u bij ons aan.

Opties op toilet gebied

Moet er een nieuwe wc worden gemonteerd? Dan zijn er diverse keuzes die gemaakt moeten worden. Wilt u een staand of hangend toilet plaatsen? Het eerste is robuust en prijsbewust, het tweede laat de ruimte optisch groter lijken. Als u er genoeg plek voor heeft, zou u ook een urinoir kunnen overwegen. Niet alleen is dit hygiënisch, het bespaart ook water. Ook over het doorspoelsysteem moet worden nagedacht, net als over de vraag of u een vlakspoeler of diepspoeler wenst. Weet u niet welke keuze u moet maken? Dan geven wij u met plezier advies.

Neem contact op

Zit u eraan te denken uw wc te laten opknappen, en zoekt u een vakman die met u meedenkt? Of wilt u meteen een loodgieter inschakelen voor werkzaamheden aan uw toilet? Onze medewerkers zijn u met plezier van dienst.