Last van lekkage in Woerden?

Kampt u met een lekkage in uw woning, of vermoedt u dit? Dan raden wij u aan om er voor de zekerheid altijd een professional naar te laten kijken. Als het wél om een lek blijkt te gaan, kan dit zo spoedig mogelijk worden opgelost. Dat scheelt grotere overlast en reparatiekosten! Zoekt u een ervaren loodgieter die u van dienst kan zijn? In de regio Woerden staat onze loodgieter in Woerden voor u klaar. Bel ons gerust op 030 - 200 36 61.

Oplossing voor elk lek

Een lekkage kan zich op verschillende locaties in huis bevinden. Bijvoorbeeld in uw:

Soms zit het lek ergens anders dan bijvoorbeeld door de vochtplekken wordt vermoed. Het kan lastig zijn om de bron van de hinder te vinden. Gelukkig beschikken onze medewerkers over veel kennis en kunde op dit gebied, en zetten ze deze graag voor u in.

Maak gebruik van onze spoedservice

Een lek moet vlug worden gerepareerd, voordat het nog meer schade aanricht en voor hoge kosten zorgt. Daarom bent u vanzelfsprekend op zoek naar een vakman die zo snel mogelijk voor herstel kan zorgen. Bij Spoed Loodgieter Service bent u daarvoor aan het juiste adres. Voor dringende gevallen, waar een gas- of waterlekkage zeker onder valt, kunt u ons dag en nacht bereiken. Op het nummer 030 - 200 36 61 kunt u ons namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week en 52 weken per jaar bellen. Na uw telefoontje komen we zo gauw we kunnen naar u toe in Woerden of omstreken. De overlast is dan vlug voorbij!