Gasleiding aanleggen in Woerden

Een prachtig en groot fornuis of een gezellige haard in de woonkamer: deze twee zaken hebben een overeenkomst. Voor allebei moet u namelijk gasleiding aanleggen. Misschien bent u een handige klusser en wilt u dit zelf gaan doen. Dit raden wij echter af. Ervaren doe-het-zelvers kunnen veel taken in huis zelf oppakken, maar werken met gas moet uiterst voorzichtig gebeuren. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje! Om lekkage, brand of zelfs explosies te voorkomen raden we u daarom aan om voor al uw opdrachten in gasleidingwerk een professional in te schakelen. In de regio Woerden kunt u daarvoor terecht bij onze loodgieter in Woerden. We beschikken over uitgebreide ervaring in het vak; bij Spoed Loodgieter Service bent u verzekerd van veilige en vakkundige dienstverlening.

Gasleiding verleggen en vervangen

Naast de montage van nieuwe leidingen kunt u ook voor andere werkzaamheden bij ons terecht. Heeft u verbouwplannen en krijgt u bijvoorbeeld een nieuwe keuken? Dan is de kans groot dat de leidingen verlegd moeten worden.

Heeft u geen idee hoe lang uw gasleidingwerk al in uw woning ligt? Laat er dan eens een specialist naar kijken. Veel mensen zijn namelijk helemaal niet op de hoogte van de staat van hun gasleidingwerk. Dat kan gevaarlijke situaties opleveren. Wanneer wij bijvoorbeeld roestplekjes op de buizen constateren, is het hoog tijd voor nieuwe leidingen. De gasleiding vervangen kunnen wij tevens voor u verzorgen. In Woerden en omgeving staan onze medewerkers met plezier voor u klaar!